3720 Radford Street Louisville, KY 40203

+1 502-233-6889

Welke keuze moet je maken als je een huisbeveiliging systeem gaat kiezen?

Als u ooit het slachtoffer bent geweest van een inbraak, zult u ongetwijfeld het belang van een huisbeveiligingssysteem waarderen, maar zelfs voor degenen die niet zo’n nare ervaring hebben meegemaakt, zou het vrij duidelijk moeten zijn dat het hebben van een krachtig huisbeveiligingssysteem systeem is tegenwoordig essentieel, nu inbrekers steeds slimmer en geestiger worden.

Ongeacht onder welke van de twee gevallen u valt, het kiezen van een huisbeveiligingssysteem is niet de gemakkelijkste beslissing, vooral vanwege de veelheid aan opties die u zult hebben en het grote aantal kleinere details waarmee u rekening moet houden. Laten we eens kijken wat uw belangrijkste zorgen zijn wanneer u een huisbeveiligingssysteem moet kiezen.

Draadloos versus bedraad

Dit is niet alleen een cosmetische keuze, zoals de meeste mensen denken; het kan zelfs de betrouwbaarheid van het huisbeveiligingssysteem aantasten. Het is bekend dat bedrade huisbeveiligingssystemen betrouwbaarder zijn dan draadloze huisbeveiligingssystemen en in die zin heeft zich een algemene mening gevormd, hoewel draadloze technologie de afgelopen jaren zijn bedrade tegenhanger heeft ingehaald wat betreft veiligheid en betrouwbaarheid. Dus als u kiest voor een modern huisbeveiligingssysteem, onthoud dan dat hun prestaties zeer dicht bij elkaar liggen en dat u zich moet concentreren op andere factoren bij het nemen van de beslissing tussen de twee, zeker als hij verborgen is.

  • Een van de belangrijkste factoren die een rol gaan spelen bij de keuze tussen een draadloos en een bekabeld huisbeveiligingssysteem, is de prijs. De prijs zal sterk variëren, afhankelijk van de staat van uw huis wanneer u besluit het huisbeveiligingssysteem te installeren. Zie je, bedrade huisbeveiligingssystemen zijn veel moeilijker te installeren in een huis dat af is dan in een huis dat in aanbouw is.

Het installeren van een bekabeld huisbeveiligingssysteem in een voltooid huis vereist veel meer werk om de kabels door het hele huis te krijgen, zodat ze elk bedieningspaneel, toetsenbord, alarm of camera kunnen bereiken. In dit geval is het goedkoper en handiger om een draadloos huisbeveiligingssysteem aan te schaffen. Als het huis echter nog niet helemaal af is en de gipsplaat niet is aangebracht, is een bekabeld huisbeveiligingssysteem een stuk goedkoper.

Bescherm de essentiële gebieden

Vaak kan een volledig huisbeveiligingssysteem dat elk raam, elke achterdeur en elke zone van uw huishouden dekt, behoorlijk duur zijn en heeft u misschien niet het budget voor de volledige traktatie. In plaats daarvan kunt u ervoor kiezen om de essentiële delen van uw huis te beschermen.

Om erachter te komen wat deze onderdelen zijn, kunt u zich in de schoenen van de inbreker verplaatsen en zien wat de meest kwetsbare delen van uw huis zijn. Dwing de achterdeuren af als ze zwakker zijn of bescherm uw ramen met inbraakalarmen en/of beveiligingscameras, zorg er gewoon voor dat er geen “kwetsbare” plekken meer in uw huishouden zijn nadat u klaar bent met het installeren van het huisbeveiligingssysteem.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
RECENT POST