3720 Radford Street Louisville, KY 40203

+1 502-233-6889

Geautomatiseerde parkeersystemen

GEAUTOMATISEERDE AUTOLIFT & PARKEERSYSTEMEN – EEN GENIALE OPLOSSING

Autoliften en parkeersystemen zijn geautomatiseerde voertuigtransporttechnologieën die gewoonlijk worden gebruikt om het parkeren van voertuigen in gebouwen met meerdere verdiepingen mogelijk te maken. Het doel is om meer auto’s in dezelfde ruimte te plaatsen, wat vooral belangrijk is in steden waar onroerend goed duur is en parkeren een nachtmerrie is. De toepasbaarheid beperkt zich echter niet tot ruimtebesparend zakelijk parkeren.

Het kan een probleem zijn voor exclusieve luxe appartementen en eersteklas huiseigenaren wiens auto zo’n kunstwerk is dat hij in een garage moet worden verborgen. Wie wil er nu niet een Ferrari, een Porsche of een klassieke auto bezitten, om deze vervolgens naar hun woonkamer te laten trekken (zoals een Batmobile) om te worden gewaardeerd en tentoongesteld als een kunstwerk? Hoe dan ook, autoliften bieden verschillende voordelen uit de echte wereld die niet opwegen tegen hun flitsende futuristische aantrekkelijkheid. Hier zijn een paar redenen waarom we geloven dat autoliften en parkeersystemen de manier waarop eigenaren van onroerend goed over parkeren denken, revolutionair kunnen veranderen.

Maximaal gebruik van vastgoedruimte

Een conventionele parkeergarage is ontworpen met voldoende ruimte voor de auto om te manoeuvreren, in en uit te rijden, beide zijden van de deuren te openen en uit te stappen. Met behulp van een geautomatiseerd parkeersysteem parkeert u uw auto in de autolift, zet u de motor af, vergrendelt u de auto en komt u in de gemeenschappelijke transferruimte. Uw voertuig wordt vervolgens robotisch geroteerd, opgetild en vervoerd totdat het zijn eindbestemming bereikt. Hierdoor is er geen extra ruimte nodig, zoals een oprit. Het is vooral voordelig voor projecten met een beperkte oppervlakte, omdat het ongeveer 60% van het bouwvolume bespaart. Dit voordeel stelt bedrijven in staat om het investeringsrendement van het project te verhogen door de ruimte die is gereserveerd voor andere winstgevende doeleinden, zoals winkels of extra appartementen, te hergebruiken.

Investeren in de toekomst

Met geautomatiseerde garages kunnen ontwikkelaars geld besparen op bouwkosten door het uitgraven van kelders, bouwtijd en grondkosten te verminderen. Ontwikkelaars kunnen ook geld besparen op onder andere parkeerservice-/operatorsalarissen, verzekeringen, ventilatieapparatuur en felle lichten. Omdat er geen menselijke voetstappen zijn in een geautomatiseerde parkeergarage, kunnen alle voorzieningen van een parkeerplaats tot het absolute minimum worden beperkt. Bovendien kan men, omdat men niet zomaar een geautomatiseerde garage binnenloopt en een auto ophaalt, diefstal, vandalisme en andere problemen vermijden en geld besparen op verzekeringstarieven.

De impact op het milieu wordt verminderd

Als je ooit moeite hebt gehad om een ​​parkeerplaats op een parkeerplaats te vinden, de verdiepingen op en neer rijdt op zoek naar een vrije plek terwijl je op je beurt wacht tot er een auto wegrijdt, dan begrijp je hoe tijdrovend het kan zijn. Maar niet alleen u lijdt onder de negatieve gevolgen van uw lange rit, waaronder emissies, die vermeden hadden kunnen worden. U kunt alle ongewenste taken voorkomen door een autonoom parkeersysteem te gebruiken. Tegen de tijd dat de machines uw auto optillen en op de exacte plek parkeren (allemaal terwijl de motor uitstaat), zou u al verder zijn gegaan en uw tijd beter hebben gebruikt.

Klantenserviceverbetering

Wanneer u de trap overslaat ten gunste van de lift, krijgt u dezelfde voldoening als wanneer u afziet van de rit ten gunste van de autolift. Bezoekers van uw faciliteit kunnen hun auto’s gemakkelijk parkeren in de lobby, waar ze automatisch kunnen worden opgetild om te parkeren. Op dezelfde manier ontvangt de klant zijn voertuig op dezelfde locatie, wat hem de tijd en moeite bespaart om ernaar te zoeken, ermee te rijden, enzovoort. Dit resulteert in een ongelooflijke en onvergetelijke klantervaring!

Als de voordelen van een autolift u aanspreken, bel dan Tedra, India’s toonaangevende leverancier van voertuigoplossingen. Tedra Auto is een bedrijf dat een breed scala aan op maat gemaakte autoparkeerplaatsen creëert en produceert voor zakelijke, commerciële en residentiële vastgoedprojecten en parkeerplaatsen optimaliseert met kosteneffectieve ontwerpen en lage financiële risico’s. Tedra kan u door de beste geautomatiseerde parkeerkeuzes leiden die beschikbaar zijn en die waarde toevoegen aan uw project.