3720 Radford Street Louisville, KY 40203

+1 502-233-6889

Een tram die stopt op een voetgangerseiland vereist voorzichtigheid.

Wanneer een tram tot stilstand komt op een voetgangerseiland, moeten chauffeurs de passagiers zien in- en uitstappen, hoewel ze voorzichtig aan de rechterkant kunnen bewegen.

Wat moeten bestuurders doen als een auto met zwaailichten en een meertonige claxon nadert?

Wat moeten bestuurders doen als een auto met zwaailichten en een meertonige claxon nadert? Maak onmiddellijk de weg vrij en kom volledig tot stilstand.

Mag je Duitse bussen passeren met knipperende waarschuwingslichten die aangeven dat ze op het punt staan ​​te stoppen bij een bushalte?

Verkeer in beide richtingen mag alleen inhalen met een snelheid van 7 km/u terwijl een bus met knipperende waarschuwingslichten stilstaat bij een bushalte. Bij het naderen van een spoorwegovergang of wanneer er een ononderbroken witte lijn aan uw kant van de weg staat, is inhalen verboden.

Is het aan jou om je hoge lichten te dimmen als je een ander voertuig volgt om de schittering in hun achteruitkijkspiegel te verminderen?

Als uw grootlicht aan is, moet u deze op minstens 150 meter afstand van een tegenligger dimmen om te voorkomen dat u de tegemoetkomende automobilist verblindt. Als u zich binnen een straal van 200 tot 300 voet van de auto bevindt die u volgt, moet u dimlicht gebruiken.

Wat kan naast alcohol nog meer van invloed zijn op iemands rijvaardigheid?

Andere depressieve geneesmiddelen, zoals sedativa en pijnstillers, hebben een vergelijkbaar effect op iemands rijvaardigheid als alcohol. Elk medicijn dat u moe maakt, zoals hoesten, verkoudheid of medicijnen tegen allergieën, kan uw rijvaardigheid verminderen.

Als het gaat om de gevarendriehoek, hoe ver moet deze dan zijn?

Plaats een gevarendriehoek op de weg ten minste 45 meter (147 voet) aan dezelfde kant als uw auto met pech, of gebruik andere goedgekeurde waarschuwingsapparatuur als u die heeft. Wees altijd uiterst voorzichtig wanneer u ze neerlegt of ophaalt en gebruik ze nooit op snelwegen.

Is het toegestaan ​​om te stoppen of te parkeren in de buurt van een halte van het openbaar vervoer?

Is het toegestaan ​​om te stoppen of te parkeren in de buurt van een halte van het openbaar vervoer? 15 meter (45 voet). Als hun parkeerlicht aan is, mogen automobilisten naast een verkeerseiland parkeren. Welk van de volgende beweringen is correct?

Als de rijsnelheid verdubbelt, hoeveel groter is dan de botskracht?

Volgens de natuurkunde neemt de botskracht evenredig toe met het kwadraat van de snelheidstoename. Wanneer de snelheid van een auto wordt verdubbeld, wordt de botskracht verviervoudigd en de impact negenvoudig wanneer de snelheid wordt verdrievoudigd.

Is het toegestaan ​​om te stoppen of te parkeren in de buurt van een OV-station?

Parkeren is toegestaan ​​op 15 meter van een halte van het openbaar vervoer en het is illegaal voor chauffeurs om langer dan zeven dagen op dezelfde plek te blijven.

In een tram, wanneer stop je en wanneer ga je?

! Rijd pas door als de deuren van de tram gesloten zijn en de rijbaan vrij is van voetgangers.

Bij eenrichtingsverkeer kunnen automobilisten aan de linkerkant een tram passeren.

Wanneer een bestuurder merkt dat een voetganger de straat oversteekt met een geel polsbandje met drie zwarte stippen, moet hij een van de volgende handelingen uitvoeren?

Kan een auto buiten de stadsgrenzen een voetganger passeren?

Weg van de stad. De wielen van het voertuig van de bestuurder mogen een doorlopende, ononderbroken, witte hartlijn op de weg niet kruisen of raken. Zelfs als er niemand te zien is, is het automobilisten niet toegestaan ​​om over een zebrapad te rijden.

In het verkeer, wanneer is het verboden om een ​​ander voertuig te passeren?

Is het ooit verboden om een ​​ander voertuig te passeren? Als er een wazige verkeerssituatie is, hebben voorrangsvoertuigen voorrang op ongemarkeerde kruispunten.

Wanneer moet je je snelheid verminderen voor een zebrapad?

Laat de voetganger indien nodig oversteken, vertragen of stoppen. (Als de persoon bij een andere persoon is, moet je wachten omdat het nog steeds een zebrapad is.) Een auto verlaat een eigen oprit en slaat rechtsaf de openbare weg in, en tegelijkertijd komt er een fietser van links binnen.

Is het mogelijk om aan de linkerkant van een tram te passeren?

Als de weg eenrichtingsverkeer is, mogen automobilisten een tram aan de linkerkant passeren. Het passeren van tweewielige voertuigen is bijzonder gevaarlijk en mag slechts minimaal 1,5 meter zijdelings vrij zijn.

Is het ooit verboden om een ​​ander voertuig te passeren? Als er een wazige verkeerssituatie is, hebben voorrangsvoertuigen voorrang op ongemarkeerde kruispunten.

Wat is de veiligste methode om een ​​ander voertuig in te halen?

Blijf tijdens het passeren van een ander voertuig of om een ​​andere reden nooit in hun dode hoeken hangen. Onvoorzichtig geven is net zo schadelijk als onvoorzichtig doorgaan. Het doel moet altijd zijn om de pass in de kortst mogelijke tijd te voltooien met behoud van controle.

Is het veilig om een ​​andere auto in te halen op een tweebaansweg?

Omdat passeren altijd gevaarlijk is, moet u de omstandigheden beoordelen voordat u verder gaat. Passeren op een tweebaansweg met één rijstrook voor verkeer dat in beide richtingen rijdt, vereist invoegen in een tegemoetkomende rijstrook.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
RECENT POST